Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots segueixen sumant amb castells de set i mig

Aquest dissabte a la tarda els Xicots van participar a la diada castellera de Santa tecla a Sitges, al costat de la Colla Jove de Castellers de Sitges, i els Castellers de Mediona.

Els Xicots van obrir la seva participació amb el 4 de 7 amb l’agulla. El cinquè de l’any. El 4 es va anar completant amb seguretat, i el pilar de 5 es va poder també descarregar, defensant una forta sotragada a la baixada, però que tot i així no el va fer perillar.

En segona ronda van encarar el 12è 5 de 7 de la temporada, castell que dominen a la perfecció i els serveix per a rodar castellers i castellers a totes les posicions.

Per finalitzar, van completar un 3 de 7, amb la mirada posada a anar agafant mides al 3 de 8 que estan assajant amb força, per veure si els pot arriba abans de final de temporada. Els vermells van finalitzar l’actuació amb el dotzè pilar de 5 completat del curs.

Els Xicots segueixen la feina als assajos, enfocats a treballar la torre de 7 i el 3 de 8. Aquest proper dissabte a les 8 del vespre els Xicots faran la tradicional ofrena a la seva patrona, la Mare de Deu del Roser, a Santa Maria.

Les properes diades castellers dels Xicots son el dijous 12 d’octubre a Bellprat a la consolidada diada de dones, on actuaran al costat de la Colla Joves Xiquets de Valls. I el dissabte 14 d’octubre actuaran a Tarragona, a la bonica diada del Pla de la Seu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: