Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds porten a Montserrat el 4d8 i castells de set i mig pensant ja en Tots Sants

Als Castellers de Vilafranca els queden només dues actuacions abans de la diada del dia 1 de novembre a casa: aquest dissabte a la tarda a Igualada i dissabte dia 28 a Sant Cugat del Vallès

Els Castellers de Vilafranca van actuar diumenge al migdia un any més a la tradicional Romeria de Vilafranca a Montserrat, juntament amb els Castellers d’Esparraguera. L’actuació es va endarrerir uns minuts perquè des de l’empresa de seguretat de l’Abadia no els deixaven actuar on ho havien fet sempre al·legant precisament qüestions de seguretat i va haver d’intervenir el rector de Santa Maria, Xavier Aymerich, juntament amb el president dels Verds, Carles Mata. Finalment el problema es va solucionant movent-se uns metres.

Ja a plaça els de la camisa verda van descarregar el 4d7 amb agulla, el 4d8, la torre de 7, el 5d7 i un vano de 5. Als Castellers de Vilafranca els queden només dues actuacions abans de Tots Sants: aquest dissabte a la tarda a Igualada i dissabte dia 28 a Sant Cugat del Vallès, on segurament acabaran de rodar totes les estructures que volen pujar un pis més el dia 1 de novembre a casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: