Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most torna amb una edició de rècord

L’actriu Nora Navas rebrà un Premi Honorífic i els cellerers Xavier Gramona i Carlos Esteva seran homenatjats de manera pòstuma al Most, que tindrà lloc del 2 al 12 de novembre al Penedès.

La 12a edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi obrirà les seves portes el proper dijous 2 de novembre al Kubrick Cinema de Vilafranca. Com a pel·lícula inaugural, s’hi projectarà per primera vegada a Catalunya ‘El mestre que va prometre el mar’, de Patricia Font, que assistirà al Most per presentar el film.

La secció Collita s’inaugurarà el divendres 3 de novembre amb la projecció de ‘La contra etiqueta, el que es veu i el que es beu’, de Clara Isamat. L’acte inclourà el lliurament dels Premis Honorífics Most In memoriam a Xavier Gramona, vicepresident de l’històric celler Gramona i impulsor de Corpinnat, i Carlos Esteva, fundador del celler Can Ràfols dels Caus d’Avinyonet del Penedès i gran defensor dels vins del Garraf.

En el marc de la tercera sessió de curtmetratges de la secció Brot, dimecres 8 de novembre, el festival lliurarà un Premi Most Honorífic a l’actriu Nora Navas, en reconeixement a la seva carrera professional.

La gala de cloenda del festival, diumenge 12 de novembre, inclourà el lliurament dels Premis Most als millors treballs de les seccions Collita i Brot, i la pel·lícula ‘Blind Ambition’, documental del vi firmat per Warwick Ross i Robert Coe.

El Most Festival compta amb un ampli programa d’activitats, més d’una cinquantena, que inclouen cinema, tastos, gastronomia i actes especials amb Itàlia com a país convidat. Tota la programació i la venda d’entrades es pot consultar a través del web mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: