Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca suma la segona derrota consecutiva contra un Girona B més efectiu a les àrees

Kim Min Su va revolucionar el partit i va ser un dels artífexs del triomf gironí. El Vilafranca tanca la jornada 10è, amb 6 punts.

Segona derrota consecutiva del FC Vilafranca, que aquest dissabte queia derrotat per 1-2 al Municipal contra el Girona B. El filial gironí es va mostrar més contundent de cara a porteria, en un partit que es va mantenir amb 0-0 fins els últims 9 minuts.

En els primers compassos, les arribades es repartien. En només un minut, primer amb una centrada d’Escofet, i pocs segons després gran aturada de Varo per salvar el 0-1. El porter gironí també intervenia atrapant sense problemes aquest xut de Genís Cargol. Després d’una primera part sense protagonisme a les àrees, Eric Via va apuntar-se dues ocasions més, sense premi.

Al segon temps el guió es mantenia, però amb una mica més de picant. Pedro Bilbao enviava la bola al travesser en una de les més clares del matx. Però l’entrada de Minsu al quadre visitant va acabar per revolucionar el partit. El sud-coreà, de 17 anys, es va convertir en un malson per la defensa vilafranquina.

El marcador no es va moure fins al 81. Almena rep la bola dins l’àrea i es gira per fer el 0-1. I cinc minuts després, Minsu donava l’estocada pràcticament definitiva, anotant el 0-2. Massa càstig pels penedesencs, que no van deixar d’intentar-ho i responien amb l’1-2 de Martí de Castro, però ja era massa tard i la derrota al Municipal es consumava.

El Vilafranca tornarà a l’acció aquest dimarts per preparar el partit de diumenge a les 12 del migdia al camp de l’Escala, un dels 3 equips, juntament amb San Cristóbal i Rapitenca, que encara no coneix la victòria aquest curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: