Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Compra a prop’ continua promovent el comerç dels Monjos, Olèrdola i Castellet

La campanya arriba a la seva desena edició, consolidant-se com a eina per promocionar el comerç de proximitat dels tres municipis participants.

La presentació d’aquesta desena edició de la campanya s’ha fet enguany al castell d’Olèrdola, amb la participació de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret; l’alcalde de Castellet, Xavier Revuelta, i l’alcaldessa d’Olèrdola Fina Mascaró. Tots tres han coincidit en el balanç positiu d’aquesta dècada de suport i potenciació dels comerços locals, i el fet que malgrat els temps difícils que estan passant són més d’un centenar els que hi participen.

El funcionament és el mateix d’anys anteriors, i consisteix en omplir una butlleta, ja sigui en paper o de manera telemàtica a través d’un codi QR, per tal de poder participar al sorteig dels més de 70 premis que s’ofereixen enguany.

La campanya s’allargarà fins al 19 de novembre. El lliurament de premis es durà a terme el 30 de novembre en un acte públic a la casa de cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: