Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carrils bici i impuls de l’habitatge i el comerç, tres de les claus d’ERC per als pressupostos

També creuen indispensables el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària i un pla d’aparcament ambiciós, entre moltes altres propostes

ERC Vilafranca ha presentat aquest dimarts a la tarda les seves propostes pels pressupostos de cara a l’any vinent, que es basen en cinc àmbits: Vilafranca verda; Vilafranca d’oportunitats; Vilafranca que cuida; Vilafranca sobirana; i Vilafranca capital. Entre moltíssims d’altres temes, els republicans volen implementar la xarxa de carrils bici, doblar el pressupost en polítiques d’habitatge, el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària, l’impuls en comerç i un pla d’aparcaments ambiciós i pressupostos participatius als barris.

Així mateix també posen sobre la taula l’impuls de dos projectes: la biblioteca i la rehabilitació de l’antic hospital. En el primer cas creuen que cal un acord per trobar la millor ubicació i, en el segon, un pacte per saber-ne quins usos tindrà.

Finalment comentar que els republicans han obert un espai de participació per tal que tothom pugui fer arribar les seves propostes: www.vilafranca.esquerrarepublicana.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: