Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un jove es va precipitar d’un àtic en un bloc del carrer del Nord

Va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge en estat molt greu.

El jove es troba ingressat a l’UCI, però està fora de perill.
Els fets van passar aquest dimecres pels volts de les set de la tarda en un àtic del bloc d’habitatges del carrer del Nord nº4 de Vilafranca. El jove va caure pel celobert del bloc que uneix els habitatges amb els que tenen entrada per el cantó del carrer Pati del Gall nº 17, que és per on van entrar els cossos de seguretat i del SEM, a més dels bombers. El carrer del Patí del Gall va quedar tallat més d’una hora, generant la curiositat de molts veïns de la zona. Els Mossos n’estan investigant les causes. Descarten indicis de criminalitat i treballen en les hipòtesis d’accident o intent de suïcidi. De moment no han pogut aprofundir en la investigació perquè no han pogut parlar amb el jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: