Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Viader presenta el seu darrer llibre ‘España en el cambio de siglo’

El farmacèutic i enòleg sadurninenc presentarà el llibre aquest dimecres a la biblioteca de Sant Sadurní i el proper dijous, dia 28 de setembre, a les set del vespre, al Claustre de Sant Francesc.

‘España en el cambio de siglo. Memorias y reflexiones de un ciudadano’, editat per l’Editorial Mascarón de proa, és una mirada personal i intransferible sobre un seguit de temes relacionats amb l’actualitat i la història. A la presentació de Vilafranca intervindran dos expresidents de Vinseum, César Martín, que actuarà com a mestre de cerimònies, i Pere Anton Amador, qui serà l’encarregat de fer la glossa del llibre.

El volum recopila un seguit de textos de procedència diversa en els quals Ramon Viader fa un recorregut per la història –tracta qüestions com la guerra civil, la seva infantesa a la dècada dels cinquanta del segle passat o la lluita antifranquista- i s’entreté a reflexionar sobre temes d’actualitat, com ara la monarquia o l’independentisme. A banda d’aquestes qüestions, Viader, com no podia ser d’una altra manera tractant-se d’un professional de la sanitat, dedica una sèrie de capítols a qüestions relacionades amb la salut, alhora que reflexiona sobre aspectes de caire filosòfic i econòmic, entre molts altres temes vistos a través de la mirada personalíssima de l’autor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: