Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria de subvenció per la rehabilitació energètica d’habitatges i locals

El termini s’obre aquest dimarts 19 de setembre i es mantindrà fins a finals d’any o fins que s’esgotin els 120.000€ amb que s’ha dotat la convocatòria.

L’alcalde Francisco Romero, i la regidora de Comerç, Lourdes Sànchez, han anunciat l’obertura ja des d’aquest dimarts de la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació i millora energètica d’habitatges i d’edificis d’habitatges i que inclou façanes, cobertes i tancaments. Com a novetat d’aquest any, se’n es podran beneficiar també els locals del municipi ubicats a les plantes baixes i que estan destinats a activitat econòmica comercial o de serveis, ja siguin locals amb activitat o buits. També hi poden optar els locals d’entitats inscrites al registre municipal d’entitats que siguin propietàries del local on hi hagi la seu de l’activitat.

L’equip tècnic municipal es desplaçarà als locals per assessorar sobre les millors solucions en cada cas. La convocatòria estarà oberta fins al 31 de desembre o fins a esgotar el pressupost. La partida pressupostària està dotada amb 120.000€.

Per tal d’explicar les novetats d’aquesta convocatòria, es realitzarà una jornada informativa adreçada als comerços el dimarts 26 de setembre, a 2/4 de 2 del migdia, a l’edifici de l’Enològica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: