Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Molta merda’, una instal·lació de Riudebitlles Territori d’Art, al Molí Cal Xerta

‘Molta merda’, una instal·lació de Riudebitlles Territori d’Art, al Molí Cal Xerta

La instal·lació ‘Molta merda’, de Riudebitlles Territori d’Art, es pot visitar fins al 14 d’octubre al Molí de Cal Xerta.

Riudebitlles Territori d’Art presenta una nova instal·lació al Molí de Cal Xerta fins al 14 d’octubre on, aprofitant la mítica frase per desitjar sort als actors de teatre, se’ns mostra una realitat incòmoda: que els rius són abocadors.

Els artistes de Territori d’Art retornen el material que la gent ha abandonat transformat en cubs lluminosos, agrupat per famílies tal com manen els cànons del reciclatge selectiu, on colors i formes es destaquen, i conviden a «re-pensar i re-fer una relació amb l’aigua que hauria de ser més sana».

La instal·lació ‘Molta merda’ compta amb el suport de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, i s’emmarca en el programa ‘Llegim el riu’ que porta a terme la Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental i la Gerència de Serveis de Biblioteques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: