Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Infants i joves en risc d’exclusió gaudeixin d’extraescolars del Casal gracies a Ponts de Futur

Infants i joves en risc d’exclusió gaudeixin d’extraescolars del Casal gracies a Ponts de Futur

La iniciativa, guardonada amb un Premi Impuls pel Territori de la Fundació Pinnae, facilitarà l’accés al Casal de Vilafranca a usuaris del Centre Obert i SIS Adolescents i les seves famílies.

Dijous a la tarda tarda 50 infants i joves del Centre Obert, que té la seva seu tot just davant del pavelló de bàsquet del Casal i del ‘SIS Adolescents’, que es troba al barri de Sant Julià acompanyats de les seves famílies s’han reunit amb la Junta del Casal de Vilafranca i la Fundació Pinnae per donar el tret d’inici al projecte Ponts de Futur, una iniciativa del Casal amb el suport de la Fundació Pinnae que busca oferir activitats extraescolars i aportar tots els beneficis de ser soci del Casal a infants i joves en risc d’exclusió social.

Amb Ponts de Futur aquests infants i joves podran gaudir de les activitats de bàsquet, dansa, teatre i Belles Arts del Casal i els avantatges de ser socis de l’entitat de manera 100% subvencionada durant tot el curs 2023-2024. Aquesta subvenció és possible gràcies als Premis Impuls pel Territori de la Fundació Pinnae, lliurats el passat 20 de setembre.

En aquest sentit, el projecte afavorirà la implicació de famílies en risc d’exclusió en la xarxa comunitària, estimularà el desenvolupament físic, cognitiu, emocional i social dels infants i adolescents i suposarà un benefici directe en l’equilibri social a Vilafranca. La interacció i implicació d’aquestes famílies en el teixit social i associatiu permetrà que l’entitat disposi de perspectives més diverses i, en conjunt, d’una base social més integral, rica i inclusiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: