Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diputació i Consell Comarcal col·laboren en la reforma de la casa Jané i Formosa

La Diputació aportarà 700.00 euros per ajudar a cobrir les despeses de rehabilitació de l’edifici, que ha d’acollir els Serveis Socials de l’ens comarcal on hi treballen més de 60 persones.

Les obres de rehabilitació d’aquesta casa ja s’han iniciat, i des del Consell Comarcal es buscava finançament per tal de poder afrontar un projecte tant important i amb un cost proper al milió d’euros.

Com ha explicat el diputat delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació, Sergi Vallès, amb aquest suport es cobrirà el 70% del cost de l’obra.

Per el Consell Comarcal aquest projecte és un dels més rellevants del mandat actual, ja que en aquests moments l’espai que ocupen els Serveis Socials estan col·lapsats. Amb una seixantena de professionals treballant, i atenent més de 14.000 persones cada any, calia un espai més adequat i adaptat.

En la presentació d’aquest acord a banda de Xavier Lluch i Sergi Vallès hi eren presents també Albert Tort, vicepresident del Consell Comarcal i portaveu del Govern; i Jordi Bosch, vicepresident del Consell Comarcal i president de l’Àrea de Serveis a les Persones i Igualtat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: