Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un detingut i 26 identificats a la operació policial a l’Espirall

L’operació per detectar irregularitats tindrà continuïtat en altres zones de Vilafranca

Aquest dijous al vespre es va produïr una operació policial planificada conjunta entre els cossos de Policia Local, Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil en una zona a l’entorn del carrer St. Sadurní d’Anoia, al barri de l’Espirall.

L’objectiu era detectar irregularitats de diversa índole, identificar persones i inspeccionar establiments per detectar infraccions a la llei d’estrangeria, delictes fiscals o requeriments judicials. L’operació va acabar amb un detingut i 26 identificats. Sancho també posa en valor les actes que es van aixecar arran la operació.

L’operació parteix de la iniciativa i de la coordinació de la regidoria de Seguretat Ciutadana, liderada pel regidor Ramon Zaballa, i tindrà continuïtat a d’altres zones de Vilafranca, en els propers mesos per combatre i reduir l’índex delinqüencial.

L’equip de govern municipal reafirma el compromís envers la seguretat, una de les preocupacions més importants de la ciutadania en l’actualitat i que esdevindrà un dels eixos principals de l’acció de govern aquest mandat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: