Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce i l’equip del 4×50 donen a Espanya la 12a medalla al Mundial de natació adaptada

Aquest dijous el vilafranquí prendrà part en els 200m estils, una de les seves proves estrella, i de la qual ostenta el rècord del món.

Aquest dijous s’arriba a l’equador de la competició que es disputa al centre aquàtic de Manchester. En aquest final de setmana Toni Ponce tindrà les oportunitats més clares de medalla, amb les proves dels 100 lliures i 100 braça, 200 lliures i 200 estils. El vilafranquí aspira a tancar el campionat amb un màxim de cinc medalles, i la primera ja la tenim al sac.

Dimecres al vespre Ponce es penjava la medalla de bronze juntament amb l’equip de relleus a la prova dels 4×50 estils. Tercera posició amb un temps de 2 minuts 39 segons 71 centèsimes, per darrere d’Ucraïna, que feia rècord d’Europa, i de Xina, que s’emportava l’or, establint un nou rècord del món.

L’equip espanyol estava format pel vilafranquí Toni Ponce, Miguel Luque, Sarai Gascón i Marta Fernández.

A partir d’ara, comença el tram decisiu del campionat per a Ponce, que avui a les 19:40h, serà un dels favorits en la prova de 200m estils, en la qual ostenta el rècord del món.

En els últims dies de competició divendres, serà torn pels 100 m braça, dissabte 200m lliures i diumenge 100m lliures.

D’un total de 33 països participants, Espanya es troba ara mateix 13a al medaller, amb 12 metalls (1 or, 5 plates i 6 bronzes).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: