Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recurs per la nul·litat de ple dret de l’autorització administrativa de la MAT

Unió de Pagesos presenta recurs d’alçada a la Secretaria d’Estat d’Energia per la nul·litat de ple dret de l’autorització administrativa de la MAT .

Unió de Pagesos va presentar dilluns el recurs d’alçada davant de la Secretaria d’Estat d’Energia contra la Resolució de 13 de juliol, de la Direcció General de Política Energètica i Mines, per la qual s’atorga a Energías Renovables de Ormonde 36, SL, autorització administrativa prèvia per a, entre altres, infraestructures d’evacuació en forma de línia de molt alta tensió des de la província de Terol a Begues, segons va sortir publicat al BOE el 2 d’agost.
Per a Unió de Pagesos, el projecte posat a informació pública el 2021, al no haver-se modificat en la seva tramitació administrativa en alguns dels seus aspectes bàsics, ha obtingut l’autorització administrativa de forma contrària a dret.
El sindicat assenyala que l’autorització a un promotor privat d’una línia de transport primari d’electricitat amb una declaració d’impacte ambiental en la que el promotor no ha complert amb les exigències legals la converteix en nul·la de ple dret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: