Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilanova Juan Luis Ruiz, nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf

L’acte també ha servit per acomiadar com a president l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, qui ha ostentat la responsabilitat en els darrers 4 anys

L’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, ha estat escollit nou president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, en substitució de Sergi Vallès, i encapçalarà l’ens en els propers quatre anys. La seva candidatura ha tirat endavant per majoria absoluta, amb el suport de 21 municipis i amb l’abstenció de 9, fruit de l’acord de govern entre PSC i Impulsem. Amb el seu nomenament, retorna la presidència a la comarca del Garraf i està previst que aviat tanqui l’acord entre ambdues formacions i es formi el nou govern.

L’assemblea de constitució, realitzada al saló de plens de l’Ajuntament de Vilanova, ha comptat amb l’assistència d’una trentena d’alcaldes i alcaldesses dels municipis que integren la Mancomunitat.
Ruiz ha assumit la responsabilitat amb l’objectiu de millorar la vida de les persones i el medi ambient i ha destacat que la Mancomunitat és una eina essencial que uneix les nostres comarques en un propòsit comú.

L’acte també ha servit per acomiadar com a president l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, qui ha ostentat la responsabilitat en els darrers 4 anys i que ha expressat que s’inicia una nova etapa en la que creu que és la millor institució de Catalunya a nivell de vegueries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: