Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Vilafranca s’imposa en el partit de Festa Major amb un gran triomf sobre l’Europa (2-0)

Els dos equips van acordar no disputar el primer minut com a protesta contra Luis Rubiales. El quintet d’administradors va fer el xut d’honor. El degà guanyava amb gols de De Castro i Genís Cargol.

El FC Vilafranca ha sumat la tercera victòria d’aquesta pretemporada, superant l’Europa per 2-0, en un exigent test de preparació, aprovat amb nota. Dissabte el Municipal acollia el tradicional partit de Festa Major, sota una intensa pluja que no va deslluir l’espectacle sobre la gespa.

Durant el partit es van produir dues imatges destacables: abans de començar, el quintet d’administradors va realitzar el xut d’honor, i els dos equips van acordar no disputar el primer minut de partit com a protesta contra el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales.

Pel que fa al futbol, el Vilafranca es va emportar la victòria amb un golàs de Genís Cargol al minut 44, i Martí de Castro, que aprofitava una errada clamorosa del porter al 84 per fer el 2-0