Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Beure sense tenir set és un dels consells per evitar deshidratar-nos durant les onades de calor

En aquests dies d’onada de calor hi ha risc de patir cops de calor i deshidratacions.

Fins divendres es preveu una calor molt intensa a tot Catalunya. Les temperatures seran extremadament altes i, per evitar ensurts, les recomanacions són evitar exposar-se a l’aire lliure durant les hores centrals del dia així com hidratar-se molt. La infermera Maite Santacana explica que aquests dies hi ha risc de patir cops de calor i deshidratacions. Ens dóna algunes pistes de com detectar un cop de calor.

Un cop estan presents els símptomes del cop de calor, cal seguir unes pautes per evitar afectacions greus.

Pel col·lectiu de la gent gran és molt important anar bevent aigua tot el dia malgrat no notar sensació de set.

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dimarts l’alerta del Pla Procicat per calor intensa i per calor nocturna intensa. Un pla que probablement s’estendrà fins divendres quan es preveu que comencin a baixar les temperatures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: