Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una víctima mortal en un accident a la c-15 a l’alçada d’Olèrdola

Una víctima mortal en un accident a la c-15 a l’alçada d’Olèrdola

Amb aquesta, ja són 92 les víctimes mortals per accident de trànsit aquest any a Catalunya.

Aquesta tarda s’ha produït un accident mortal a la C-15 a l’alçada del municipi d’Olèrdola. En l’accident només s’ha vist implicat un vehicle. Segons han confirmat fonts policials, el cotxe ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen i l’accident ha ocasionat la mort del copilot. La conductora ha resultat ferida i ha estat traslladada a l’Hospital de Vilafranca. Degut a l’accident, el carril en sentit nord ha estat tallat durant dues hores aproximadament. Amb aquesta, ja són 92 les víctimes mortals per accident de trànsit aquest any a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: