Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’instrueixen diligències judicials contra un conductor que es va donar a la fuga

S’instrueixen diligències judicials contra un conductor que es va donar a la fuga

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van interceptar dissabte a la matinada un vehicle que s’havia donat a la fuga després que una patrulla demanés al conductor que s’aturés.

El vehicle va fugir en direcció a Guardiola de Font-rubí perseguit per diverses dotacions de la Policia Local i del Cos de Mossos d’esquadra. En la seva fugida va intentar envestir un dels vehicles de la Policia Local per evitar ser interceptat. La persecució es va desenvolupar fins arribar al municipi de Font-rubí i després a la població de la Granada, on se’l va perdre de vista momentàniament. Minuts després una patrulla del Cos de Mossos d’Esquadra va interceptar el vehicle estacionat amb el 3 individus a l’interior. Confirmades les dades del vehicle per part de la Policia Local, es van comprovar els antecedents, i es van escorcollar el vehicle i les persones. El conductor tenia el permís retirat per pèrdua de punts i se li va realitzar la prova d’alcoholèmia donant un resultat final de 0,65 mg/l d’alcohol.

El conductor és investigat per 3 delictes contra la seguretat viària: per conducció temerària amb perill, per conduir amb permís retirat per punts i per conduir sota influència begudes alcohòliques. Per tot plegat se li van instruir diligencies judicials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: