Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Punset serà coordinador al Sant Ramon, a l’espera d’una nova oportunitat per entrenar

Al llarg de la seva carrera l’entrenador vilafranquí ha dirigit 9 equips a les 4 grans lligues europees (Noisy, La Vendeenne, St Omer, Candelaria, Vilafranca, Alcoi, Bassano, Breganze i Vercelli).

Sergi Punset es troba aquests dies a la Poliesportiva de la seva Vilafranca natal amb motiu del campus que coorganitza amb el Club Patí Sant Ramon. L’entrenador, després de tancar una etapa de gairebé tres anys a terres italianes, dirigint al Bassano, Breganze i Vercelli, va tornar a la que sempre serà casa seva, al Sant Ramon.

L’aventura a Vercelli no va acabar de la millor manera, tot i consolidar l’equip a la màxima categoria de l’hoquei patins italià. L’afició de Vercelli no l’oblida. Un exemple és aquesta pancarta que es va veure setmanes després de la seva destitució.

En la segona volta del campionat, l’entrenador va agafar les regnes de l’equip col·legial a la Primera Catalana, formant un tàndem amb Litus Martínez. Després de salvar la categoria amb escreix, el curs vinent es presenta exigent.

La propera temporada, Punset fa un break a les banquetes, però seguirà fent les tasques de coordinador al Sant Ramon. Ofertes no han faltat…

Sergi Punset és un dels noms propis de l’hoquei patins a casa nostra i pot presumir d’un extens currículum amb experiència a les banquetes de les 4 grans lligues europees, després d’haver dirigit 9 equips de França, Itàlia, Espanya i Portugal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: