Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 13.000 persones s’han aplegat a l’Acampada Jove de Sant Sadurní

Durant tres dies, la capital del cava ha viscut la festa i la lluita amb els concerts de The Tyets, Els Amics de les Arts, Lildami, Mushkaa, La Fúmiga, Auxili o Buhos, entre d’altres

L’Acampada Jove tancava aquest dissabte la seva segona edició a Sant Sadurní d’Anoia. Més de 13.000 persones s’han aplegat a la capital del cava en aquesta edició on la defensa de la llengua i la lluita antifeixista han estat els eixos principals.

Durant tres dies, l’Acampada Jove ha portat els concerts de The Tyets, Els Amics de les Arts, Lildami, Mushkaa, La Fúmiga, Auxili o Buhos, entre molts altres.

El director del festival, Pol Baldomà, valorava la 26a edició molt positivament tot agraint l’acollida de Sant Sadurní d’Anoia. Ho feia dissabte durant la darrera nit de concerts.

Baldomà apuntava que el major pes de la música urbana, així com la consolidació del desdoblament d’escenaris han estat un encert.

La darrera nit de l’Acampada Jove comptava amb un dels plats forts del festival. Després de 6 anys, Els Amics de les Arts tornaven a trepitjar el festival amb el nou treball ‘Allà on volia’; un retorn molt esperat pels acampats i acampades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: