Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de dansa Assumpta Trens ha dedicat l’espectacle de fi de curs a la qualitat del temps

Aquest divendres i dissabte s’han fet dues representacions del festival de l’escola de dansa del Casal.

Dos dies en els que s’ha omplert el teatre de públic i l’escenari de ballarines. Enguany, sota el títol de KAIRÓS, es proposava una reflexió sobre el temps, donant èmfasi a la qualitat del temps i no en la quantitat. Es podria veure un primer bloc de coreografies sobre el moviment de la terra, el sol, les estrelles, la lluna i la foscor i les ombres.
El segon bloc tractava del temps en les dimensions, els volums, l’espai i la llum. El tercer reflexionava sobre els somnis, l’inconscient, el subconscient, la psicodèlia i el temps relatiu. I finalment la darrera part de l’espectacle tractava del desfasament arrítmic, el temps futur, elèctric i exuberant. L’espectacle estava dirigit per Neus Fransi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: