Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La torre de 9 amb folre i manilles, objectiu principal dels Verds dissabte a Mataró

Tothom qui vulgui seguir la diada de les Santes ho pot fer a través de Penedès Televisió i també de Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest dissabte a les sis de la tarda a la tradicional diada de les Santes de Mataró, juntament amb els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa. La jornada s’ha canviat de dia per no coincidir amb les eleccions generals de diumenge. Després de l’actuació de la setmana passada a Altafulla on la torre de nou amb folre i manilles va quedar en intent desmuntat, el cap de colla dels verds Sisco Benet té clar que dissabte la volen descarregar.

Benet tampoc descarta portar a Mataró el pilar de vuit amb folre i manilles. El cap de colla vilafranquí fa una crida a l’afició a assistir als assaigs per tal de poder preparar en les millors condicions aquesta i la resta d’actuacions que tenen previstes per aquestes setmanes intenses de juliol i agost.

Tothom qui vulgui seguir la diada de les Santes ho pot fer a través de Penedès Televisió i també de Ràdio Vilafranca.

Per altra banda els Xicots de Vilafranca actuen aquest dissabte a la tarda a Masquefa i diumenge a la tarda a Vilanova. Dissabte ho faran en solitari i tenen previst fer castells de sis per rodar la gent més jove del tronc i diumenge voldrien plantar a la capital del Garraf castells de set i mig.

Fotografia: imatge d’arxiu de la torre de nou amb folre i manilles dels Verds a les Santes del 2018

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: