Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa Solidaris La Granada recupera sensacions i recapta més de 4000€ pel banc d’aliments

Els més de 4000 euros recaptats en l’edició d’enguany seran destinats íntegrament al Banc d’Aliments de Càritas La Granada.

Un total de 443 corredors i caminants es van donar cita aquest dissabte al vespre a La Granada amb motiu de la 9a Cursa dels Solidaris. Enguany els organitzadors han quedat amb bon gust de boca. A falta d’acabar de fer números, les estimacions apunten a superar els 4000 euros de beneficis, que aniran a parar íntegrament al banc d’aliments d’aquest municipi penedesenc.

Després d’un 2022 complicat, en aquesta present edició la cursa ha recuperat múscul, amb una xifra que poc a poc es va acostant al rècord de participants de 528, l’any 2018. Satisfacció, al haver superat amb escreix la barrera dels 400.

En l’apartat competitiu Arnau Montaner i Lourdes Puiggròs van ser els primers classificats de la cursa de 15km; i Carlos Gámez i Tànnia Quirós en la de 7km. La principal novetat d’aquesta edició va ser el canvi d’hora per intentar fer coincidir el final amb la posta de sol. La valoració es positiva.

Encara queden molts mesos per la cursa la de l’any que ve, però els organitzadors ja comencen a pensar en una prova que arribarà a la xifra rodona de 10 edicions. La desena promet sorpreses i emocions fortes. Per davant, 12 mesos de feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: