Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Junts per Igualada i Impulsem Penedès seran dos grups propis a la Diputació de Barcelona

Junts per Igualada i Impulsem Penedès seran dos grups propis a la Diputació de Barcelona

Ho han anunciat després del ple de constitució de la Diputació celebrat aquest dijous al migdia

Els diputats provincials independents de la coalició Junts per Catalunya- Compromís municipal, Marc Castells i Sergi Vallès, es constituiran com a grup propi, després del ple de constitució de la Diputació de Barcelona celebrat aquest dijous.

Castells, que s’integrarà com a diputat al grup de Junts per Igualada, i Vallès, que ho farà al d’Impulsem Penedès, formen part del Govern de la Diputació després que rebessin el suport d’alguns alcaldes i alcaldesses de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf, per entrar al Govern de l’ens provincial.

Imatge: Fotografia dels alcaldes i alcaldesses que han signat l’Acord de Sant Quintí de Mediona

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: