Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol iniciar la posada en marxa de l’aparcament soterrat del carrer Papiol

Aquesta proposta de reobrir l’aparcament del carrer Papiol és una de les accions que es recull al pla d’aparcaments que els republicans van proposar per impulsar aquest àmbit a Vilafranca

Segons ERC l’aparcament és un dels principals problemes d’aquest mandat a Vilafranca. “A la ciutat li falta aparcament i és un dels elements claus per poder dinamitzar el teixit comercial així com per avançar cap a una ciutat més saludable i caminable”, comenta el portaveu Pere Sàbat al mateix temps que apunta que s’ha perdut la oportunitat amb l’aparcament soterrat del carrer Papiol.

“Un dels nyaps que Vilafranca arrossega per culpa de la mala gestió del PSC i Junts és l’aparcament soterrat del carrer Papiol”, diu Sàbat. “Aquest aparcament que va ser anunciat amb grans titulars per part del govern, porta més d’una dècada sense que s’hi faci cap actuació i tancat: és una vergonya que, davant la queixa continua i amb raó de la manca d’aparcament que hi ha a Vilafranca, hi hagi un espai com aquest, amb 100 places, tancat i sense que s’estudii obrir-lo de nou” comenten es republicans.

Durant la passada campanya per les municipals els republicans van demanar al govern els motius pel qual aquest aparcament està tancat i diuen que no han obtingut resposta. En aquest inici de mandat tornen a plantejar la pregunta i la demanda d’informació al govern del PSC per tal d’obtenir una resposta.

Per això demanen que el govern “es posi en marxa ja” i que comenci a prendre decisions ja que “és un govern d’un partit que ja era al govern, no necessita l’aterratge per començar i l’aparcament és un dels àmbits que impacten en el model de ciutat”. Aquesta proposta de reobrir l’aparcament del carrer Papiol és una de les accions que es recull al pla d’aparcaments que els republicans van proposar per impulsar aquest àmbit a Vilafranca. Un pla que tornaran a plantejar al govern per poder respondre a una de les demandes de la ciutadania i per poder exercir capitalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: