Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC convoca una Taula Institucional del Penedès

ERC convoca una Taula Institucional del Penedès

Esquerra Republicana ha organitzat una Taula Institucional a nivell del Penedès entre alcaldes, representants de l’executiva regional, diputats i membres de la delegació del govern.

Fruit d’aquesta taula institucional s’han extret diverses conclusions, en primer lloc, una valoració del resultat de les eleccions municipals i fruit d’aquests, els pactes que s’estan duent a terme a nivell supramunicipal com els consells comarcals. Des d’esquerra critiquen la «vella política» i el «no tocar res», que segons diuen, s’ha imposat al territori.

De la taula Institucional també destaquen que han complert i han donat resposta a les necessitats del territori pel que fa a la delegació del govern. Ampliant la planificació inicial, de fet al llarg d’aquesta legislatura està previst que es despleguin la totalitat dels serveis territorials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: