Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molí d’en Rovira finalitza la seva festa del barri amb actes per a tots els públics

Dissabte va cloure la Festa del Barri del Molí d’en Rovira, una celebració que va engegar dilluns passat amb el tradicional torneig de bàsquet 3x3 a la plaça Vilanova i que s’ha allargat durant tota la setmana. Ara bé, el tret d’inici oficial va ser dijous amb l’encesa d’una tronada i el pregó, que enguany [...]

Dissabte va cloure la Festa del Barri del Molí d’en Rovira, una celebració que va engegar dilluns passat amb el tradicional torneig de bàsquet 3×3 a la plaça Vilanova i que s’ha allargat durant tota la setmana.

Ara bé, el tret d’inici oficial va ser dijous amb l’encesa d’una tronada i el pregó, que enguany va anar a càrrec del vilafranquí Jordi Hill. A més, la festa ha comptat amb un gran ventall d’activitats adreçades per a tots els públics.

Tal com apunta Olga Graells, presidenta de l’associació de veïns del barri, assenyala que tots els actes han tingut molta participació, destacant la 34a edició de la Milla Urbana, un esdeveniment que també és un reclam per gent d’arreu de Catalunya, o la multitud d’espectacles i concerts.

A diferència de la resta dels barris de la vila, un gran ball de gala va posar el punt final a la Festa del Barri del Molí d’en Rovira 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: