Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix revalidant la majoria absoluta

Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix revalidant la majoria absoluta

Sergi Vallès tornarà a ocupar durant quatre anys més l’alcaldia de l’Ajuntament de Torrelles de Foix després del ple de constitució del nou consistori, que tenia lloc dissabte al migdia.

Vallès ocupa l’alcaldia des del 2016 i liderarà un govern amb majoria absoluta que compta amb 8 regidors i regidores del grup Impulsem Torrelles de Foix. El consistori es completa amb dos regidors d’ERC i una del PSC.

A Vallés li agradaria que l’acte del ple “servís com a punt i final a la tensió viscuda durant la campanya electoral”. També assenyalava que es fa un pas més en un Ajuntament que avança en els drets de representació de les dones perquè se supera la paritat, en un consistori per als propers quatre anys que estarà format per sis dones i cinc homes.

Vallès recordava que havien aconseguit la majoria absoluta més gran de la comarca i destacava que “un govern i una alcaldia forta ajuda a que t’escoltin més”.

La portaveu del PSC, Sílvia González, ha mostrat el seu compromís a donar suport i col·laboració al nou govern. Des d’ERC, Adela Campos, també ha expressat la predisposició del seu grup a treballar des de l’oposició per fer avançar Torrelles de Foix.

Foto: Ajuntament de Torrelles de Foix

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: