Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero anuncia una reunió aquest dijous amb Aureli Ruiz per trobar acords d’estabilitat

Els socialistes remarquen que han estat la força més votada i que continuen en converses per mirar de trobar acords programàtics i d’estabilitat de cara al proper mandat.

Tot just a la 1 del migdia d’aquest dimarts, el PSC ha fet públic també un comunicat on expliciten que Francisco Romero i Aureli Ruiz acorden una segona reunió, que se celebrarà aquest dijous. Romero explica que ha començat converses que continuaran durant tota la setmana amb tots els partits polítics que han tret representació a l’Ajuntament, per tal d’explorar possibles vies de col·laboració per a arribar a acords d’estabilitat, basats en el programa electoral. En aquest sentit, Romero, ha explicat que ja ha fet la primera trobada amb els grups de Junts i ERC i demà continuarà les reunions amb CUP i VeC. La segona trobada amb Junts es portarà a terme aquest dijous.

Francisco Romero, ha manifestat que han guanyat, lideren i treballen amb l’objectiu d’assegurar la millor estabilitat per a Vilafranca, i que busquen acords programàtics.

Romero ha avançat que demà portaran a terme l’Assemblea de militants per compartir els bons resultats i analitzar els contactes amb les altres candidatures. El candidat socialista ha explicat que el nou equip de 8 regidors ja treballa en l’elaboració de l’organigrama i la definició dels projectes prioritaris, que han de ser el punt de partida de la negociació amb la resta de partits polítics municipals que vulguin col·laborar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: