Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Gual és presentat com a nou jugador del Patí Vilafranca

El club ha presentat una de les incorporacions destacades del primer equip per la temporada 23/24. A més de Gual, arriben Sergi Torné i Roger Monserrat.

Marc Gual ja és a Vilafranca. Aquest divendres al migdia ha tingut lloc l’acte de presentació del fitxatge destacat del Club Patí Vilafranca de cara al curs 2023/24. Una nòmina d’incorporacions que es completa amb les arribades de Sergi Torné i Roger Monserrat.

El club ha donat forma a un equip que serà aspirant a l’ascens a l’OKLliga. Després de finalitzar cuer el curs passat i perdre categoria, l’equip ja pensa en el futur. Als seus 42 anys, i amb un palmarès de més de 40 títols, Gual també s’incorpora al club com a director tècnic.

Ara serà un estiu llarg. L’equip tornarà a la feina el 2 de setembre i la lliga arrencarà el 21 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: