Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de directes de Penedès TV ofereix el Canet Rock a través de les televisions de la Xarxa

Aquest dissabte es pot seguir el Canet Rock en directe a partir de tres quarts de deu de la nit a les televisions locals amb les actuacions de Pèl de gall, 31 FAM, Stay Homas i Els Amics de les Arts.

Uns directes que seran realitzats per l’equip de transmissions de Penedès TV.
La nit arrencarà amb el grup de rock menorquí Pèl de Gall, presentant el seu nou disc, ‘Forces d’atracció’. Agafaran el relleu 31 FAM, amb la seva explosió de música urbana. Després, serà el torn dels Stay Homas, una de les formacions més consolidades del panorama musical català, i tancaran com a cap de cartells, Els Amics de les Arts.
Canet Rock és un dels principals i més antics festivals de música de Catalunya, que cada any reuneix els millors artistes i grups de rock de parla catalana per oferir més de 12 hores ininterrompudes de música. Per cobrir la retransmissió dels concerts de demà per a la Xarxa, Penedès Televisió ha desplaçat les seves dues unitats mòbils i tot l’equip tècnic de directes, capitanejat per Jordi Morgades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: