Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic és de Primera

L’equip guanyava per 1-2 al camp del Cubelles i aconseguia el somiat ascens a Primera Catalana. Dos gols d’Oriol Boada, clau per la victòria de l’equip.

Després de moltes setmanes de treball, perseguint el somni, l’Atlètic Vilafranca celebrava aquest dissabte al vespre el seu ascens a la Primera Catalana. L’equip puja de categoria sense necessitat de dependre de factors externs, finalitzant la lliga com un dels tres que ascendeixen directes. Oriol Boada va ser l’heroi de la tarda, anotant els dos gols del triomf per 1-2 contra el Cubelles.

El marcador no es va moure fins el segon temps. Al sis de la segona Oriol Boada obria la llauna. I un quart d’hora més tard, el davanter vilafranquí ampliava la renda amb el 0-2. Aquest gol omplia d’optimisme a l’Atlètic, que estava a pocs minuts d’assolir l’ascens.

Al temps afegit Francesc Purti retallava diferències, però era un gol insuficient. Els vilafranquins celebraven l’ascens sobre la gespa, després d’una jornada que va ser rodona. Pujaran a Primera, a més de l’Atlètic, el Sitges, el Gornal, i el Sant Ildefons, que ho fa com a millor quart.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: