Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hortonenc – La Granada, primera semi de la Copa 2023. El Riudebitlles espera rival

L’equip d’Alejandro Carretero, a l’espera de la resolució del Sant Pau – Monjos (2-2), suspès per incidents abans de la tanda de penals. Avui el comité decidirà com es completa l’altra semi.

Aquest cap de setmana ha començat una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca. Un cop superada la primera jornada de competició, ja coneixem els primers equips en avançar a semifinals: Hortonenc – La Granada, per una banda, i el Riudebitlles per l’altre. Els d’Alejandro Carretero resten a l’espera de la resolució del duel entre Sant Pau i Monjos, que finalitzava amb empat a 2 i una picabaralla. L’àrbitre va suspendre el partit, i no es va procedir ni a la tanda de penals.

Durant els 90 reglamentaris, Marc González i Oscar Esteve situaven el 2-0 pels de Subirats en només un quart d’hora. Abans del descans Marc Morató retallava diferències, i al 98, Agustín Moliner feia l’empat previ a la picabaralla.

A l’espera del veredicte del comité, es troba el Riudebitlles, que avançava a semis després de superar el Gelida per 1-4. Els d’Alejandro Carretero s’imposaven amb gols d’Ivò Luque i hattrick d’Arnau Esteve, que anotava el gol 900 de l’històric de la Copa. Pel Gelida, que acabava amb un menys, gol de Joan Garcia, autor de l’1-2.

Dels partits de dissabte sortia la semifinal entre Hortonenc i La Granada. Després d’empatar a 2 in extremis, l’Hortonenc eliminava l’Espirall imposant-se per 3-4 a la tanda de penals.

Del partit entre els dos de Tercera, La Granada eliminava la Múnia, imposant-se per 2-1. Masagú obria la llauna al 25, Alex Gil empatava a 5 del descans, i gairebé al 90, Taiebi donava el bitllet per les semis a l’equip de Marcos Soler.

Aquest proper diumenge, a l’Espirall, torn per les semis. A les 17h, Hortonenc – La Granada. I a les 19h es disputaria la segona. Aquí, el Riudebitlles, pendent de la resolució del Sant Pau – Monjos, per part del Comité de Competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: