Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC posa en marxa representants de barri per escoltar a la ciutadania i les entitats de la vila

Els republicans activen l’oposició des de la proximitat amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de tots els barris de la vila i per fer possible millores als barris.

Els objectius són escoltar la ciutadania, treballar des de la proximitat i ser útils a la gent, com destacava el portaveu del grup municipal d’ERC Pere Sàbat.

Per això, explicava, han activat els representants de barri, una figura que serà l’enllaç del grup municipal a cada barri de la vila amb l’objectiu de fer seguiment del que passa al barri, fer propostes de millora i teixir complicitats.

Així els representants de barris establiran un seguit de rondes de trobades amb veïns i veïnes així com amb entitats per escoltar i proposar millores. Els republicans també consideren que apropar a la gent les decisions i la capacitat de decidir és un dels elements que han d’ajudar a revertir les altes xifres d’abstenció. En aquest han anunciat que proposaran iniciar el reglament de participació ciutadana per obrir nous espais de trobada, participació directa i de decisió a Vilafranca, així com els consells d’Infància i de joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: