Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca femení ja és una realitat

L’equip començarà a competir el curs vinent a la Segona Catalana, sota les ordres d’Enric Batlle i Albert Briva. Paola Pascual, Abril Batlle i Mariona Chavalés, primeres jugadores confirmades.

S’ha presentat de forma oficial la secció femenina del Club Patí Vilafranca, que a partir de la propera temporada comptarà amb un equip sènior femení a la Segona Catalana, i que estarà dirigit per la dupla formada per Enric Batlle (primer entrenador) i Albert Briva (segon entrenador). Tots dos van ser presentats aquest dilluns al vespre a la Poliesportiva, acompanyats de Fede Insenser (president) i Alex Batlle (coordinador).

Arrenca un projecte ambiciós, que també implica la creació d’equips femenins a totes les categories de base. Pel que fa al sènior, l’equip arrenca a la cinquena categoria de l’hoquei, amb l’objectiu de pujar dos esgraons a curt termini i establir-se a la Nacional Catalana en dues temporades.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de CP Vilafranca (@cpvilafranca)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de CP Vilafranca (@cpvilafranca)

Per fer-ho, el club vol donar forma a un equip amb 7 jugadores i dues porteres. En les darreres hores ja s’han presentat a les primeres integrants del Patí: Paola Pascual i Abril Batlle. Les dues amb experiència a OKLliga i Nacional Catalana, arriben procedents del CP Vilanova. Per la seva banda Paola Pascual atresora expriència a OK Lliga (Vilanova i Alcorcón), arribant a ser una de les màximes golejadores de la categoría, i també a Nacional Catalana. Per la seva banda, Abril Batlle també té experiència a l’OKLliga, a les files del Cerdanyola.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de CP Vilafranca (@cpvilafranca)

Aquest dimarts al migdia el club també ha fet oficial l’arribada de Mariona Chavalés, formada a les categories base del Patí Vilafranca, i que arriba procedent del CP Vilanova, on ha estat jugant a Nacional i 1a Catalana.

Tornant als inquilins de la banqueta, Enric Batlle i Albert Briva, venen de dirigir el Vilanova fins el passat mes de maig. Allà, Briva també ostentava el càrrec de coordinador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: