Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El parc del Poble Nou compta amb nous jocs infantils, entre els quals una tirolina de 30 metres

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme treballs de millora de l’àrea de jocs infantils del parc del Poble Nou.

L’actuació ha consistit en la substitució d’alguns elements de joc per altres de nous i l’increment i diversificació de la dotació existent. Els nous jocs instal·lats són un tractor de fusta amb tobogan d’acer inoxidable, un gronxador de dos mòduls, una joc de sorra amb excavadora articulada i una taula de ping-pong reglamentària homologada i, com a element singular, una tirolina de fusta de 30 metres de llargada.

Aquesta dotació de jocs infantils permetrà millorar les condicions de l’esbarjo de molts infants que utilitzen el parc del Poble Nou tenint en compte la proximitat de diversos centres escolars d’educació infantil i primària.

En breu també està previst iniciar uns treballs per millorar la seguretat al parc. Consistiran en l’enderroc parcial de murs de formigó, la substitució i millora de la jardineria i d’elements de serralleria, sobretot a les zones d’accés a la plataforma inferior del parc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: