Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia cau a la pròrroga del tercer partit davant el Barça i posa punt i final a la temporada

A partir de dijous Barça i Liceo es veuran les cares en la final dels playoffs pel títol. Pel Noia va ser un partit marcat pels adéus d’Eloi Mitjans, Adrià Ballart i Kyllian Gil.

Competint fins el final. El Noia quedava eliminat del playoff de l’OKLliga després de caure en el tercer partit contra el Barça per 2-4. L’equip aconseguia forçar la pròrroga, després de l’empat a 2 al final dels 50 minuts reglamentaris. En l’últim minut de la pròrroga el Barça imposava la seva llei per accedir a la final, on es veurà les cares amb el Liceo.

El Noia aconseguia igualar de forma heroica el 0-2 amb qual s’arribava al descans. Un Pau Bargalló en estat de gràcia situava els dos d’avantatge amb dos autèntics golassos. Contra això, res a fer, ni amb el millor plantejament tàctic.

Al segon temps el Noia havia d’anar a totes. I al final va arribar l’empat. Novament tornava a apareixer Martí Gabarró, màxim golejador de l’equip en aquests playoffs. Gabarró donava vida al Noia amb la seva especialitat, transformant dues directes que van permetre somiar amb forçar el quart partit. El 2-2 va persistir, enviant el tercer partit a la pròrroga.

A la primera part del temps extra, tacticisme i por a cometre errades. Una directa per cada equip. Ni Bargalló ni Gabarró encertaven.

A la segona part de la pròrroga el Noia deia adéu al somni. A un minut pel final Ignacio Alabart feia el tercer, i pocs segons després la sentència, amb una directa de Joao Rodrigues.

D’aquesta manera el Noia diu adéu a la temporada 22/23. L’equip marxa de vacances després d’una exigent temporada, amb mundial i competició europea pel mig. A l’OKLliga, però, tot per decidir. A partir d’aquest dijous comença la final pel títol, entre Barça i Liceo. Els gallecs superaven el Calafell després d’un èpic tercer partit que es va decidir als penals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: