Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos detinguts per trencat els vidres a una desena de cotxes aparcats al Passeig Rafael Soler

Els fets han passat a dos quarts de cinc de la matinada.

Eren quatre individus dels quals dos han estat detinguts per la Policia Local. Els altres dos han aconseguit fugir. Tot apunta que anaven trencant els vidres amb una ampolla de ginebra. A primera hora del matí la policia ha localitzat dos dels titulars dels vehicles trencats i continuaven intentant localitzar la resta per a ser informats dels fets i per que poguessin passar per Policia Local ha presentar la denuncia.
Els detinguts són multireincidents i han produït danys en els vehicles policials durant el trasllat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: