Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns s’estrena el nou programa de castells de Penedès TV, ‘Gamma extra’

Serà un programa de mitja hora en format de tertúlia que seguirà de prop l’actualitat castellera amb tres convidats diferents, periodistes i castellers, cada setmana.

El primer programa, que s’estrena aquest dilluns, comptarà amb les intervencions del periodista Josep Torreño, la comentarista castellera Aina Mallol i l’expresident de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya Joan Ibarra.

L’espai, produït per Penedès TV i presentat per Toni Comas, es podrà veure els dilluns a les 20.30h i a les 23h, amb reemissions l’endemà dimarts a les 13, les 15.30 i les 22.30h i els dimecres a les 14.30 i les 23.30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: