Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Confirmats els 8 de la Copa

La Granada i la Múnia han estat els darrers equips en confirmar la seva presència a la Copa Ràdio Vilafranca 2023, afegint-se a Riudebitlles, Espirall, Gelida, Monjos, Sant Pau i Hortonenc.

A només una jornada de finalitzar la temporada de futbol a la comarca, amb els últims partits de la temporada de Tercera Catalana, aquest cap de setmana ja han quedat definits els 8 equips que disputaran la nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca, a partir del proper 17 de juny.

De Quarta feia setmanes que havien quedat definits els quatre equips participants: Gelida, Els Monjos, Sant Pau i Hortonenc, que es voldrà treure l’espineta de la final perduda l’any passat.

De Tercera enguany participaran Riudebitlles, Espirall, La Granada i La Múnia. Els granadencs confirmaven la seva classificació aquest cap de setmana sumant els tres punts al camp del Montserrat Igualada; la Múnia per la seva banda ho feia amb la victòria per 3-2 contra el Montbui, i els 3 punts que sumarà a l’última jornada, en què hauria de jugar contra el Badia B, retirat fa setmanes de la competició.

El proper dilluns a les 20 hores, el Castell de sant Martí acollirà el sorteig i la presentació de la Copa. També es coneixerà el disseny del trofeu d’enguany, obra de l’artista Josep Massana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: