Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alguns penedesencs denuncien una presumpta estafa per part de Triodos Bank

S’han trobat que a dia d’avui els seus ingressos s’han devaluat un 30% i l’ alternativa que els donen passa per jugar a la borsa.

Rafa Higueras i Montserrat Mayolas són dos dels afectats penedesencs pels canvis en els productes d’estalvis que tenien contractats amb la banca ètica Triodos Bank i la devaluació del valor dels seus diners. Tots dos tenien CDAs, certificats de dipòsits per accions, en aquesta entitat bancària i s’han trobat que a dia d’avui els seus ingressos s’han devaluat un 30%. La Montserrat Mayolas explica que va començar a operar amb Triodos Bank després d’una conferència a la que va assistir sobre la banca ètica.
Per recuperar els diners que estan perdent, l’entitat els ofereix una alternativa que passa per jugar a la borsa, tal i com explica Mayolas.

Rafa Higueras afegeix la seva indignació. I és que l’entitat bancària els diu ara que els clients ja van ser informats d’aquests canvis a l’hora de contractar.
Tant el Rafa com la Montserrat han presentat una denúncia i creuen que a la comarca hi ha més persones afectades. I saben del cert que a l’estat espanyol són 7000 els afectats i 43000 a Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: