Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la final del Campionat de Barcelona d’hoquei patins en categoria benjamí

L’Arenys de Munt es proclamava campió superant el Caldes a la final. Sant Ramon, Noia i Vilafranca, finalitzaven 6è, 7è i 8è, respectivament.

La Poliesportiva de Vilafranca ha estat l’escenari de les finals del Campionat de Barcelona d’hoquei patins en categoria benjamí. Una fase final que va comptar amb la participació de 8 equips. 3 penedesencs, Noia, Vilafranca, Sant Ramon, amfitrions; i 5 representants més d’arreu de Catalunya: Igualada, Vic, Palau de Plegamans, Caldes i Arenys de Munt, equip que es va proclamar campió diumenge a la tarda.

Dos dies d’hoquei patins al pavelló d’hoquei que van ser possible gràcies a l’esforç del Sant Ramon, que a poques setmanes de la celebració, va trobar-se amb el repte d’acollir el torneig. En principi l’amfitrió seria el Sant Cugat, però al no classificar-se per les finals, va cedir el testimoni als vilafranquins.

Al llarg del cap de setmana al voltant d’un miler de persones, entre jugadors, staff i famílies van fer acte de presència a la Poliesportiva.

Un dels equips locals, el benjamí del Sant Ramon, finalitzava en sisena posició. Els altres dos representants de la comarca, el Noia i el Vilafranca, tancaven la seva participació en setè i vuitè lloc, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: