Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú presenta la llista completa en un acte celebrat a la rambla de Sant Francesc

Aquest dimecres a la tarda a la Rambla de Sant Francesc s’ha fet l’acte públic de presentació de la candidatura de Vilafranca En Comú, encapçalada per Montse Romagosa.

Als tres primers llocs de la llista hi figuren dones acompanyant a la candidata, l’Elvira Mestres en el número dos i la Montse Rodríguez en el lloc tres. De número quatre hi va l’exregidor Bernat Villarroya i de cinc Guido Córdoba. Cal destacar també que en el número 12 hi figura l’exregidor Ramon Arnabat i que tanca la candidatura, en el número 21 l’Andreu Retamal, que havia estat regidor del 1979 al 1983. Montse Romagosa expressava la convicció de fer una Vilafranca més saludable, habitable i educadora, amb una candidatura diversa.
L’acte de presentació va comptar també amb la participació de tres dones, dirigents de la formació política a nivell català i estatal. Les ponents eren
Candela López, coordinadora Nacional de Catalunya En Comú i exalcaldessa de Castelldefels, Conchi Abellán, coordinadora Autonòmica de PODEM Catalunya i Aina Vidal, diputada d’En Comú Podem al Congrés.
Vidal assenyalava la importància de sumar des del municipalisme.
El lema de campanya dels comuns és ‘Una Vilafranca per tothom’.

D’altra banda el dimarts Vilafranca En Comú va presentar en roda de premsa les seves propostes programàtiques en transició energètica i model de gestió de residus. El grup ha recordat que porten dos mandats traslladant al plenari diverses iniciatives per fer una Vilafranca més sostenible.
Vilafranca En Comú proposa la creació d’una Agència local d’Energia per afrontar el canvi climàtic i la transició energètica de forma transversal amb tots els serveis de l’Ajuntament o la creació d’una empresa municipal de producció d’energia, per passar de consumidor a productor d’energia, junt amb les empreses i ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: