Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce bat el rècord del món de 200m braça a les World Series de Berlin

El nedador vilafranquí ha tornat de Berlin amb dos ors i un bronze penjats al coll. aconseguits a la cita puntuable per les World Series.

Toni Ponce segueix ampliant el seu brillant palmarès a dos mesos i mig de participar al Mundial de Natació a Manchester i a poc més d’un any de la celebració dels Jocs Paralímpics de Paris. Ara, el vilafranquí ha establert un nou record mundial en la prova dels 200 braça en la categoria SB5 amb un temps de 3’08″48. Ponce ho feia en el transcurs del prestigiós míting internacional de Berlin, puntuable per les World Series.

El medallista paralímpic comenta que aquest resultat els va sorprendre, després d’un cap de setmana maratonià. Ponce rebaixava el seu propi rècord en dos segons.

La cita de les World Series a Berlin comptava amb la participació dels millors nedadors del món de Natació Adaptada. Al llarg del cap de setmana, Ponce també es penjava l’or dels 200 estils i el bronze en 100 braça. Aquests resultats omplen d’optimisme al nedador del CN Vilafranca: en l’horitzó, el Mundial que tindrà lloc a Manchester del 31 de juliol al 6 d’agost, i els Jocs del 2024.

A partir d’ara el vilafranquí es segueix preparant de cara a la cita mundialista.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: