Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero impulsarà la policia de proximitat en els primers 100 del nou mandat si és alcalde

El cap de llista del PSC s’acostarà a tots els barris amb el nou equip de govern, i impulsarà polítiques de proximitat en els primers tres mesos si és escollit alcalde

Francisco Romero, acompanyat de bona part de la seva llista per aquestes municipals, ha volgut explicar tot just davant de la casa de la Vila les principals mesures que engegaran en els primers 100 dies del proper mandat si és l’alcalde.

Entre aquests, el candidat socialista ha apuntat que s’acostaran a tots els barris de la vila en aquests primers tres mesos tant polítics com tècnics municipals, i que impulsaran decididament la policia de proximitat, tant de dia com de nit, amb la contractació de nous efectius.

Romero apunta que complementaran aquesta accions amb la posada en marxa d’una agenda de reivindicacions en temes de sanitat, educacó i transport, i presentaran el projecte de segona biblioteca que proposen es faci al carrer del Comerç.

Els socialistes expliquen que tenen previst augmentar el servei de neteja, posant en marca una unitat d’intervenció ràpida, també iniciar la instal·lació de caixers automàtics als casals de la Gent Gran i activar les ajudes a la rehabilitació de locals comercials que es contempla en el pla d’habitatge.

Serien, ha remarcat Romero, algunes de les mesures destacades a aplicar des del primer dia si guanyen les eleccions diumenge i poden formar govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: