Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe adjudica les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Gelida

L’estació de Gelida és utilitzada per uns 1.500 viatgers diaris.

Renfe ha adjudicat per 630.956€ les obres de millora d’accessibilitat a l’estació de Gelida, a la línia R4 de Rodalies. El contracte, que contempla un termini de 7 mesos d’actuacions un cop iniciats els treballs, amb l’empresa TK Elevadores n’inclou el subministrament, muntatge i manteniment.

La principal actuació consistirà en la substitució de les dues plataformes elevadores actuals per dos ascensors nous; millorant, d’aquesta manera, les condicions d’accessibilitat de l’estació. També s’adaptaran les marquesines a la zona dels nous ascensors.

Pel que fa al pas inferior, se’n substituirà el paviment, incloent-hi encaminaments indicadors als ascensors i escales fixes. S’instal·laran nous passamans dobles i continus a les escales, i es renovarà la il·luminació del pas. Així mateix, es realitzaran millores en la instal·lació elèctrica per actualitzar-la en compliment de la normativa vigent.

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte ‘Transformem Rodalies’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: