Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercat de les cooperatives del programa CUEME a la Rambla Sant Francesc

Tot i la pluja, el mercat de les cooperatives escolars es va poder celebrar a l’emplaçament on s’havia previst.

El passat divendres es va celebrar, a la Rambla Sant Francesc, el mercat de les cooperatives del programa CUEME, que es un programa que fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques hi on i van participar 16 cooperatives, de 8 centres diferents.

És el dia on els alumnes de 5e de primària ens mostren les seves cooperatives i posen a la venda els productes produïts durant al llarg del curs, per poder recuperar la inversió i destinar part dels beneficis a una finalitat social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: