Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La intel·ligència artificial com a eina de millora, un dels eixos del congrés Catalunya Summit

Va ser un esdeveniment adreçat a joves amb idees i ganes d’emprendre interessats en tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial

Vilafranca ha acollit aquest cap de setmana el Catalunya Summit, un esdeveniment adreçat a joves amb idees i ganes d’emprendre interessats en tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial. En la jornada hi van participar més de 250 persones.

El Catalunya Summit, organitzat per l’Associació Tandenn i l’Ajuntament de Vilafranca, es va organitzar en sessions i dinàmiques que es van fer de forma simultània perquè els assistents poguessin triar segons els seus interessos i motivacions. Durant la jornada es va parlar en diferents ocasions de la irrupció de la intel·ligència artificial i, de fet, dues sessions es van centrar en aquest aspecte.

Des de Punk Design, el seu cofundador, Enrique Conches, apunta que el problema de la intel·ligència artificial és com es fa servir, no l’eina en sí mateixa.

La formadora i consultora vilafranquina Maria Batet va fer un taller com utilitzar el llenguatge visual per pensar millor i va animar als joves a plantejar-se l’emprenedoria. Pel que fa a la intel·ligència artificial, Batet creu que li hem de veure la part positiva i sobretot aprendre

Durant la jornada també es va dur a terme un taller sobre la importància del cos per agafar confiança. Laura Giménez és coach i creu que els joves estan en un moment molt complicat, amb un futur incert, i lamenta que la societat hagi perdut el pensament crític per culpa de les xarxes socials.

Al Catalunya Summit es van dur a terme 5 sessions destinades a startups i emprenedoria, 5 sessions sobre innovació i 5 tallers de metodologies i tendències. La jornada també va comptar amb un Pitch Competition, un concurs en el qual es van exposar projectes innovadors seleccionats d’entre els participants de tots els centres educatius de Catalunya.

De la jornada Catalunya Summit en van sorgir contactes diversos entre emprenedors i també es van escoltar idees molt interessants de projectes ideats per joves del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: